Pitkään hukassa ollut vesikulkuneuvo, Reposaari, Pori, 4.6.2015
Weblokit
Tänään aamuretkellä tarttui tarkemmin silmään Reposaaren sahan vanhalla uimarannalla seisova vesikulkuneuvo. Olen sen kyllä tämän kevään mittaan ja jo viime syksynä huomannut, mutta todellinen minä ei ollut heti välähtänyt. Samainen alus oli päivittäinen näky Reposaaren alueella 70/80-lukujen vaihteessa. Muistan kun ensimmäisä kertoja kävin tankkaamassa Reposaaren meriasemalla ja tämä peli oli tankilla samaan aikaan. Mitäs siitä on aikaa? -  hups 35 vuotta!

Kukas muistaa ja tuntee kulkupelin? Itselläni on kohtalaisen hyvä mielikuva, mutta annetaan tietäjille tai arvaajille mahdollisuus kommentit-osiossa.


Jahti sivulta

Tuulilasi ei niitä kaikkein isompia, ehkä ajateltu kovempaakin keliä varten? Sivuilla aukeavat luukut, joista tarvittavat manööverit hoituu.


Jahti edestä

Kulkuvalot ovat edelleenkin paikallaan. Huomaa tuulilasin vasemmalla puolella oleva valomasto, joka nyt lepoasennossa. Yleisesti pinnoitus on hieman kärsinyt vuosien saatossa.


Jahdin sisätilat

Sisällä kaikki tarpeellinen: ruori ja hallintalaitteet. Pelissä on näyttänyt olevan kahta erityyppistä sähköä ruorin oikealla puolella olevista rasioista päätelleen.


Kommentoi
4.6.2015 Reposaari, Pori, Finland
Weblokit
Copyright, 2015  Antti J. Lind