Kirrinsannan altaat lintuperspektiivistä, Kirrinsanta, Pori, 10.7.2021
Weblokit
Tänään iltapäivällä käymässä, ties monettako kertaa tänä vuonna, Kirrinsannan altailla. Omistaja taitaa nykyisin olla Pori Offshore Constructions (POC). Edellisiä omistajia ovat olleet mm. Rauma-Repola, Technip ja saas nähdä, vaihtuuko lähiaikoina. Drone sattui olemaan mukana ja lennätin sen verta altaiden yllä, että niistä saa paremman käsityksen alueesa.

Lintuja aika niukasti. Kolme lajia västäräkkejä. Muutama liro, valkoviklo, tylli ja pikkutylli altaalla. Pieni merihanhiparvi ruokaili altaan keskiosissa. Myös nokikanoja yllättävän hyvin, 12 vanhaa ja 6 nuorta. Törmäpääskyjä koloillaan altaan penkassa. kolme laulavaa ruokokerttusta.


Kirrinsannan läjitysaltaat

Altaan yleisimmin ja parhaiten tarkistettu alue, luoteisosassa. Siinä parhaiten hallittavissa olevat altaat.


Kirrinsannan läjitysaltaat

Altaiden kaakkois- ja eteläosassa on vähemmän katsotut alueet. Myös kulkurajoitukset estävät sinne pääsyä jonkin verran. Huomaa myös iso ruovikkoalue länsiosassa, lähellä telakan siltanosturia.


Kirrinsannan läjitysaltaat

Sama kohta, nyt lounaasta koilliseen.


Hilskansaari ja Reposaarentie

Reposaaren maantien itäpoolella on Hilskansaari ja sen edessä oleva matala, rautatiehen rajoittuva allas. Näin kesäaikaan allas on pahasti kasvillisuuden peittämä, keväällä mukavammin katsottavissa oleva.


Sivuston facebook sivu

Kirrinsanta, Pori, Finland, 10.7.2021
Weblokit
Copyright, 2021  Antti J. Lind